OFFECCT LIFECIRCLE®

Offecct Lifecircle, vår affärsmodell och filosofi, en unik helhetslösning som ger våra produkter ett längre liv. Offecct Lifecircle paketerar vårt affärserbjudande i fyra delar: 

Customization som innehåller allt omkring våra produkter; Våra formgivare, vår kollektion, alla anpassningar och kundunika lösningar vi kan erbjuda.

Service Support berättar om vårt unika serviceavtal där vi bland annat genomför på plats besiktningar, att vi kan leverera delar av vår fantastiska kollektion på endast en till fem 

arbetsdagar samt att vi kan rekommendera auktoriserade återförsäljare. Vi har mycket information på vår webb likaväl som personlig kontakt över telefon eller email.   

Reused innehåller delarna Reusing; att vi kan ta tillbaka brukade Offecct produkter och sälja dem på nytt, Reupholstery där vi erbjuder att tapetsera om våra produkter av samma personer som en gång tillverkat dem eller av utbildade partners, samt Recycle där vi berättar om att materialet i våra produkter kan återvinnas samt att många av våra produkter innehåller återvunnet material. 

Authenticity visar äktheten bakom oss och våra produkter. Att våra produkter testas på oberoende laboratorium, att de är eco-certifierade, har en QR-kod som visar ursprung och information om produkten, samt att vi kan erbjuda seminarium inom olika områden.