Affärsområden

Vi vet att en mängd olika känslor uppstår när du går in i en ny miljö eller situation. Alla situationer påverkar oss, allt från att sitta och beskåda omgivningen i en offentlig miljö och invänta en bekant, till att välkomna någon för första gången till din arbetsplats. Eller, tystnaden och lugnet som infinner sig när du kommer in på ditt hotellrum, och de spännande dofterna som omedelbart omringar dig och dina vänner på en restaurang. Sensationen av att vara på resande fot, utan att veta vad som kan hända och vem man kommer möta, eller tryggheten som kommer när du rör dig bland dina nära och kära i ditt egna hem.

Det här är situationer som vi tänker på när vi skapar vår kollektion. För att enklare kunna förklara för våra kunder vad vi kan erbjuda, har vi valt att identifiera och namnge tre affärsområden; 
Meeting & Active Workplaces, Lifestyle samt Community.

Inom respektive affärsområde förklarar vi olika lösningar och visar ett antal referensprojekt. Om ni vill ha mer information om vad Offecct kan erbjuda inom de olika områdena så tveka inte att höra av er till oss.