OFFECCT lanserar Selected Patterns™ och Flexicolour

2013-04-04

Offecct tar möjligheten till unik anpassning till en helt ny nivå genom att introducera två nya koncept. Kunder, partners och arkitekter kan nu skapa unika möbler och inredningar genom att anpassa produktutbudet med hjälp av FLEXICOLOUR och SELECTED PATTERNS™.

FLEXICOLOUR erbjuder ett brett utbud av RAL färger i olika kulörer för lack på metallstativ, soffben etc., som kompletterar de tidigare standardfärgerna krom, vit, silver och svart. Genom anpassning med nya kulörer ökar möjligheten till ett personligt uttryck.

SELECTED PATTERNS™ innehåller OFFECCT PATTERNS samt OFFECCT STITCHES.

OFFECCT PATTERNS består av noga utvalda och exklusiva mönster som förstärker produktens karaktär och ger den ett unikt uttryck. Genom att använda en ny teknik erbjuder Offecct möjligheten till ett personligt tillval för flera produkter i kollektionen i en kombination av design och elegans.

OFFECCT STITCHES är exklusiva dekorsömmar som förstärker produktens karaktär och ger den ett unikt uttryck. Offecct Stitches finns i sex olika mönsterutföranden: Bow, Brick, Hex, Languett, Parallel och Zig. Sömmarna för Selected Patterns finns i 12 färger: beige, brun, grå, mörkblå, mörkgrå, mörkgrön, neongrön, neonorange, orange, röd, svart och vit.