SERVICE SUPPORT

Finansiering.
Förmånliga finansierings- lösningar i stället för sedvanliga inköpsförfaranden, gör att kapital frigörs till att arbeta i den egna verksamheten hos varje kund. Vi har finansieringslösningen som anpassas efter kundens verksamhet. Välj att dela upp investeringen som en driftskostnad istället för att ta den som en större investering.

5 årsgaranti.
Fem års garanti skapar trygghet i inköpsprocessen vid nybeställning.

Offecct Care / serviceavtal.
Underhåll av inköpta produkter skapar en längre hållbarhet. Genom en snabb servicesupport från fabrikens eller servicepartnerns egna tekniker åtgärdas enkelt uppkomna servicebehov.Vi kan även utföra smutsskydds behandling via en metod som heter Fiber ProTector.


Genom Offecct Care finns en möjlighet att teckna ett serviceavtal för regelbunden vård och översyn av inköpta produkter. Önskar du veta mer om våra serviceavtal. Vänligen kontakta vår sales support: support@offecct.se

Fast Supply - Utökat sortiment och kulörval av vår tjänst.
Utvalda och frekventa produkter kan levereras från fabrik inom tre till fem arbetsdagar från beställning. Sortimentet är nu utökat med fler artiklar och fler antal kulörer på tyger.Auktoriserade återförsäljare.
Vi är mycket stolta över att ha ett stort antal service- och affärspartners som har genomgått vår unika utbildning i Offeccts filosofi, CSR, produktkunskap samt kundvård. Dessa kallar vi auktoriserade affärspartners.