OM OSS / Cookies och personuppgifter

Cookies och personuppgifter

Offecct AB är ett möbelföretag med säte i Tibro, Västergötland. På vår webbplats offecct.se finns information om oss, vår verksamhet samt våra produkter.

Om cookies
Cookies är små textfiler som lagras på din dator och används för att följa vad du gör på webbplatsen du besöker. Offeccts webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för att presentera så relevant innehåll som möjligt för besökaren. Genom att använda Offeccts webbplats godkänner du användandet av cookies.
Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator.

Cookiehantering
Med hjälp av cookies analyserar Offecct hur besökare använder webbplatsen.
För detta ändamål använder Offecct tjänsten Google Analytics. Detta innebär att bland annat sidnamn, typ av webbläsare och operativsystem, datum och tid för åtkomst och sökväg till sidan samlas in när du besöker vår webbplats. För en smidigare datainsamling används Google Tag Manager som komplement till Analytics.

Personuppgifter
På Offecct.se registreras endast uppgifter som lämnas via kontaktformulär på våra produktsidor. Dessa uppgifter hanteras endast för internt bruk för att kunna ge dig som kund så bra service som möjligt. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med de lagar och regler som Personuppgiftslagen, PuL, föreskriver. Offecct AB kommer aldrig överlåta våra kunders uppgifter till tredje part.

För att läsa mer om cookies, besök gärna Post- och telestyrelsens webbplats.

Dela detta