Senaste nytt / Den tidlösa kollektionen Ezy formgiven av Christophe Pillet

Den tidlösa kollektionen Ezy formgiven av Christophe Pillet

2018-06-18

2014 lanserade Christophe Pillet och Offecct den bekväma och tidlösa kollektionen Ezy som består av soffa, fåtölj, barstol och en bordsserie. Ezy är ursprungligen framtagen för det berömda Hotel Pullman Paris Eiffel Tower i Frankrike. Möblerna i kollektionen erbjuder flera sätt att ta del av dess komfort oavsett om det är på en bar, i ett hem eller på ett kontor.

”Istället för att skapa något uppseendeväckande har jag försökt att skapa något väldigt enkelt och elegant. Syftet med den här kollektionen var att skapa en superfunktionell, normal och långlivad design”, berättar Christophe Pillet, om ursprunget till Ezy kollektionen.

”De första produkterna i Ezy var tänkta för det offentliga rummet med hänsyn till dimensioner och proportioner. Genom att 2015 skapa en stoppad soffa och fåtölj med träram, vilka även fungerar väl i en hemmamiljö, har vi gjort kollektionen mera tillgänglig”, fortsätter Pillet.


Den framgångsrika serien utökades 2017 med en ny modell, en större inbjudande fåtölj. Fåtöljen är tillgänglig med eller utan retur. Läs mer om Ezy Large.


Pullman Paris Tour Eiffel ligger bara ett stenkast från Eiffeltornet. Ett 4-stjärnigt hotell med en elegant och modern inredning bjuder in både affärsresenärer och turister. Läs mer om projektet som Offect gjorde i samarbete med Christophe Pillet och Pullman Hotel.

Christophe Pillet utbildade sig vid Decorative Arts School i Nice och Domus Academy i Milano. Han arbetar med uppdrag som innefattar allt från produkt- och möbeldesign till inredningar och scenografi. Läs mer om Christophe Pillet.

Dela detta