Formgivare / Studio Stockholm

LÄNKAR

studiostockholm.se

@thestudiostockholm

PRESS

 

MEDIA

Studio Stockholm

Studio Stockholm är ett prisbelönt arkitektfirma som arbetar med projekt av alla storlekar. Deras affärsmodell är enkel; de strävar efter att vara den bästa partnern när det gäller att förstå och utveckla sina kunders företag.

De flesta arkitektkontor fungerar som traditionella kontor, men inte detta. Istället uttrycker de sig vara en kreativ studio och kallar sig därför Studio Stockholm.

De arbetar transparent, utan en CEO eller en specifik ledare, och istället genom att använda gemensamma processer och fokusera på resultat.

Med en proffsig kombination av kreativ excellens och affärsförståelse, resulterar deras arbete i mervärdesprodukter för kunderna. De arbetar som rådgivare och partners under hela projektet, från att skapa en strategi och ett kreativt koncept till att utvärdera och följa upp.

Studio Stockholm är övertygad om att en öppen organisation inspirerar de bästa lösningarna och uppmuntrar till en rolig och stimulerande arbetsmiljö. Idag kommer medarbetarna på Studio Stockholm från många olika länder som tillsammans arbetar över gränserna.

”När tankar samlas, delas erfarenheter och individer kommer framåt, vilket ökar möjligheten att producera innovativ och värdehöjande arkitektur. Det ligger till grund för vår framgångsrika filosofi och ligger i kärnan av alla våra aktiviteter.”

Dela detta