Senaste nytt / News 2018. Release no. 6 – Move On & Shift

News 2018. Release no. 6 – Move On & Shift

2018-02-04

 

”Ambitionen för vårt arbete från början var att skapa en informell ”kreativ medelpunkt” med en lägre sitshöjd som låter dig koppla av och luta dig fram över bordet – och tar med dig dina kollegor närmare, både bildligt talat och bokstavligen”, säger Mattias Stenberg.

Move On är ännu ett exempel kopplat till vår filosofi Offecct Lifecircle. Med sin genomtänka utformning är det enkelt att både montera och demontera sitsramen, som är tillverkad i återvinningsbart aluminium.

 

 

Efter succéerna On Point och Carry On fortsätter den stockholmsbaserade arkitekten och formgivaren Mattias Stenberg sitt samarbete med Offecct. I år lanseras även en ”upgrade” på det populära bordet On Point – det finns nu i två nya höjder; för att kunna användas även som bl.a. ståbord.
Läs mer om Mattias Stenberg.

 

 

In i 2018 välkomnar vi en ny duo in i Offeccts formgivarteam, italienarna Daniel Debiasi & Federico Sandri. Tillsammans har de både en designstudio i Bolzano och en i Verona.

 

En fåtölj med många möjligheter

Deras första projekt i samarbete med Offecct är en flexibel fåtölj vid namn Shift – en fåtölj med möjligheten att kunna välja av tre olika höjder på ryggsitsen. Det framtar möjligheten att använda möbeln som både en arbetsplats eller en viloplats beroende på vilken höjd man väljer.
Välkomna till monter B03:11 på Stockholm Furniture & Light Fair och provsitt sköna Shift.

Dela detta