Om oss / Air & Sound

Air & Sound

Det är bevisat att en bra luft- och ljudkvalitet förbättrar vår kreativitet och välbefinnande. Därför introducerade vi Air & Sound-kollektionen med både ljudabsorberande produkter och produkter med möjligheten att tillföra växter i miljön.

Grönt för nöjets skull

Kvaliteten på luft och ljud påverkar vår kreativitet. Ljudförorening förstör atmosfären i ett rum, sänker koncentrationen, ökar stressen och påverkar hur vi mår negativt. Det är problem som växer med utvecklingen mot större rum och öppna planlösningar.

När vi började tillverka akustikpanelerna Soundwave 2002, var vi pionjärer i branschen.  I dag när insikten om ljudets betydelse ökat är vi en världsledande leverantör av lösningar som absorberar, reducerar och blockerar störande ljud.

Andas lättare med grön inredning

Lika viktigt är det med bra luft. Moderna byggnader är ofta så välisolerade att luften inte cirkulerar som den borde, med resultatet att vi blir trötta och tappar koncentrationen. En lösning är gröna växter, eftersom de höjer syrenivån och absorberar koldioxid och ohälsosamma partiklar.

Därför har vi tagit fram produkter som är speciellt formgivna för att göra det enkelt att öka integrationen av växter på arbetsplatser och offentliga miljöer. Resultatet är att vi mår bättre, får mer gjort och är mer kreativa.

Dela detta