Om oss / Jobba hos Offecct

Jobba hos Offecct

Vi söker Offertingenjör

Vill du vara en del av en spännande resa? Och jobba i ett företag där ständiga förbättringar är en av del av vardagen, där du kan utvecklas och bidra med din kompetens?

Tjänster
Se aktuella tjänster nedan eller skicka oss gärna en spontanansökan till work@offecct.se . Bifoga ditt CV.
————————————————————————————————————-

2018-05-18: Offertingenjör

Vill du arbeta i ett positivt bolag där design och kvalitet präglar vardagen?
Som offertingenjör hos Offecct kommer du främst att arbeta med offertkalkylering, projektledning samt teknisk support. Du kommer att utgöra en viktig länk mellan kundens behov och den slutgiltiga lösningen. I din roll samarbetar du med våra säljare ute i världen samt produktions-, inköps-och PU avdelning. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Tibro. Resor i viss omfattning kan ske. Du rapporterar till Sales Support Manager.

Bilden visar fåtöljen Oyster Wood High formgiven av Michael Sodeau.

Dina huvudsakliga uppgifter innebär att självständigt ta fram offerter, kalkyler och tekniska specifikationer utifrån kundförfrågan samt bistå med övriga frågor inom säljsupport. Du är den som projektleder arbetet från förfrågan till färdig offert. Dina arbetsuppgifter innebär också beredning, orderregistrering, kundkontakt och kvalitets- och leveransfrågor.

Din profil
Vi tror att du har en bakgrund inom tillverkningsindustrin och en grundläggande teknisk utbildning och/eller en allmänt god teknisk förståelse. Erfarenhet av tekniskt säljarbete ser vi som meriterande.

En förutsättning är att du har ett intresse för affärer.
Du är strukturerad, men samtidigt flexibel för att hantera snabba vändningar då det ofta kan uppstå förändringar i projekten. Vi ställer stora krav på förmåga att driva flera parallella projekt. Du skall ha teknisk förståelse kombinerat med en hög administrativ förmåga. Viktigt för tjänsten är att du är ansvarstagande och driven samt förstår vikten av att ta hand om vårt varumärke och vår design på bästa sätt.

Goda kunskaper inom ritningsläsning och cad 2d och/eller 3d är ett krav. Du har även kunskaper i MS Office och har tidigare arbetat i något offert- och orderhanteringssystem. Då du dagligen har utländska kontakter är det ett absolut krav att du behärskar engelska obehindrat i såväl tal som skrift. Kunskaper i tyska är meriterande.

Vi önskar din ansökan senast den 8 juni.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jukka Tallbacka, COO, på 0733-48 06 45. Din ansökan tillsammans med CV skickar du till work@offecct.se Märk din ansökan med ”Offertingenjör”.

Välkommen!


Offecct utvecklar och tillverkar ledande designmöbler för hållbara och inspirerande mötesplatser och större delen av tillverkningen sker vid vår 20 000 m2 stora produktionsanläggning i Tibro, Västra Götaland. Vår produktion är till största del kundorderstyrd och består still stor del av gediget hantverk. Vår mission är att driva bolaget på ett i alla delar hållbart sätt, från designprocessen till den slutliga leveransen av produkten. Vi kallar vår filosofi för Offecct Lifecircle. Offecct inklusive dotterbolaget Facctory AB omsätter tillsammans ca 180 miljoner kronor och har idag ca 80 anställda. Koncernen är sedan maj 2017 en del av norska Flokk AS.

Dela detta