Om oss / Jobba hos Offecct

Jobba hos Offecct

Vi söker Strategisk inköpare

Vill du vara en del av en spännande resa? Och jobba i ett företag där ständiga förbättringar är en av del av vardagen, där du kan utvecklas och bidra med din kompetens?

Offecct har en genuin passion för människor och möten. Och vi tror på att det fysisk mötet på arbetet och på fritiden.
Bakom varje produkt och innovation finns det entusiastiska och positiva team som gör det omöjliga mera möjligt.

Tjänster
Se aktuella tjänster nedan eller skicka oss gärna en spontanansökan.

work@offecct.se Bifoga ditt CV.
—————————————————————————

2018-03-29: Strategisk inköpare

Offecct tillverkar designmöbler för hållbara och inspirerande mötesplatser och större delen av tillverkningen sker vid vår 20 000 m2 stora produktionsanläggning i Tibro, Västra Götaland. Vår produktion är till största del kundorderstyrd och består still stor del av gediget hantverk. Vår mission är att driva bolaget på ett i alla delar hållbart sätt, från designprocessen till den slutliga leveransen av produkten. Vi kallar vår filosofi för Offecct Lifecircle. Offecct inklusive dotterbolaget Facctory AB omsätter tillsammans ca 180 msk och har idag ca 80 anställda. Koncernen är en del av Flokk AB

Stool Move On by Mattias Stenberg, made of wood and aluminium.
Bilden visar stommen på pallen Move On formgiven av Mattias Stenberg. Pallen har stoppad sits och stomme tillverkad trä och aluminium. Move On är en av flera nyheter från Offecct 2018.

Vill du arbeta i ett positivt bolag där design och kvalitet präglar vardagen?
Offecct söker nu en strategisk inköpare som kommer att ha en nyckelroll i bolagets långsiktiga utveckling av leverantörer.
Som strategisk inköpare hos oss leder du arbetet med att utveckla konkurrenskraftiga leverantörslösningar och säkerhetsställer att vi har väl fungerande värdekedjor Du arbetar nära produktutveckling och produktion och kommer att leda projekt som kostnadsoptimering och utveckling av produkter. Du kommer fatta självständiga beslut och driva projekten mot fastställda deadlines med förhandling och avtal. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Tibro. Du rapporterar direkt till vår Administrativa Chef.

Vi söker dig som har en tidigare erfarenhet av att självständigt driva strategiska inköpsprocesser. Du har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi, teknik eller motsvarande samt goda kunskaper i digitala systemstöd. Då rollen innebär mycket leverantörskontakter både i Sverige och internationellt är det viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Resor förekommer i tjänsten vilket kräver att du har körkort.
Som person är du prestigelös, drivande och utvecklingsorienterad. I din kommunikation är du relationsskapande, taktisk och tydlig. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och lösa problem på ett effektivt och strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Detta är en spännande roll med möjlighet att både växa och påverka i ett framgångsrikt företag i ständig utveckling. Är du villig att anta utmaningen ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av specialister och ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 15 april.

Välkommen!

Dela detta