Om oss / Jobba hos Offecct / IT-tekniker

IT-tekniker

Just nu söker till vårt huvudkontor i Tibro:
IT-tekniker med ansvar för digital infrastruktur och IT-support.

Vi söker dig som motiveras av problemlösning och kan medverka till att driva vår IT-miljö framåt. Du är flexibel och är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med dina kollegor internt och externt. Som person är du därför en prestigelös lagspelare. Det är viktigt att du är noggrann och ansvarstagande. Arbetsuppgifterna kan vara av mycket varierande karaktär därför är det viktigt att du är strukturerad och har förmåga att prioritera. Du rapporterar direkt till CFO/Ekonomichef och blir en del av vårt IT- och ekonomiteam som består av tre personer. Erfarenhet av ekonomiadministration ses som meriterande.

Vad kan OFFECCT erbjuda dig?
Vi söker ständigt nya talanger med en ambition att bidra till vår globala tillväxt. Koncernen är i en stark utvecklingsfas med fokus på tillväxt. Vår digitala infrastruktur är en viktig del i vår utveckling såväl administrativt som marknadsmässigt. Vi kan lova ett varierande och utvecklande arbete där du kan vara med och påverkar både din och företagets utveckling. Som vår medarbetare blir du även en del i vår filosofi Offecct Lifecircle – med fokus på hållbar utveckling i såväl extern som intern verksamhet. Vi investerar långsiktigt i personalhälsovård och kompetensutveckling för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter
– Daglig IT-Support.
– Uppdatering av aktuella mjukvaror.
– Nyinstallationer och underhåll av datorer, telefoner och larm med mera.
– IT-säkerhet; policys, rutiner och vardagstänk, dokumentation.

Formella krav
– Tidigare erfarenhet av IT-support.
– Lägst gymnasiekompetens inom IT.
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Goda kunskaper inom:
– Windows Server, Office 365 / SharePoint.
– IT-säkerhet.
– Erfarenhet av hårdvara i form av desktop, laptop, mobila enheter.

Meriterande Kunskap om affärssystem såsom Monitor, Kontek och Superoffice.

Personliga egenskaper
– Nyfiken på framtiden.
– Förändringsbenägen.
– Ha lätt för att arbeta tillsammans med kollegor och kunder, samt ett trevligt sätt i allmänhet.
– Ser IT-driften och supporttjänsten som ett verktyg i bolagets dagliga utveckling.
– Serviceinriktad.

Tillträde: Snarast.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan skriftligt via mail work@offecct.se. inklusive CV och referenser. Märk ansökan ” IT-tekniker”. Vi behandlar ansökningarna löpande dock skall de vara oss tillhanda senast 2017-07-31

Välkommen med din ansökan.

För frågor kontakta:
HR-chef: Anki Madsen, Tel. +46 (0)504 – 415 17. Email. anki.madsen@offecct.se.
Facklig representant för Unionen är: Eva Gustafsson, Tel +46 (0)504 – 415 19. Email: eva.gustafsson@offecct.se

Offecct AB är ett av de ledande designföretagen i Norden med fokus på inredning för mötesplatser. Vi driver vår verksamhet enligt vår filosofi Offecct Lifecircle som innebär att vi skapar en hållbar livscykel för alla våra möbler. Det betyder att vi tar fullt ansvar för varje del och detalj, i vårt sätt att arbeta – före, under och efter att vi har sålt produkten. Designutvecklingen sker i nära samarbete med världsledande designers, såsom Jasper Morrison, Jean Marie Massaud, Claesson Koivisto Rune, Front, Monica Förster m.fl. Omsättningen uppgick 2016 till 154 miljoner SEK. I koncernen ingår även produktionsbolaget Möbeldesign i Tibro AB. Offecct finns idag representerade i 56 olika länder med showroom i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Milano. Offecct AB har huvudkontor, showroom och produktion (20.000 m2) i Tibro, Västra Götalands län, Sverige.

Bolaget ägs av inredningskoncernen Flokk AS med säte i Oslo. Koncernen har en omsättning på ca 1.500 milj SEK och 630 anställda.

Dela detta