Om oss / Möten

Möten

Vi är övertygande om att design kan bidra till att ge oss ett fridfullt sinne och öka vår kreativitet vilket ger bättre möten mellan människor.

Formgivning för god kommunikation

Inspirerande rum som ger ett fridfullt sinne och ökar vår kreativitet, ger oss goda förutsättningar att kommunicera. Det är inte bara en nödvändighet i vår arbetsmiljö utan även ett konkurrensmedel för att nå nya kunder och medarbetare. På Offecct har vi sedan 1990 i nära samarbete med arkitekturvärlden utvecklat möbler som skapar dessa rum.

Vårt erbjudande är utvecklat efter våra kunders behov och delas in i tre områden;
Meetings and Social Workplaces
Community
Lifestyle

Design för nya livsstilar och kreativa möten. Dune ottoman av Front (Offecct Lab 2017)

 

Offeccts showroom i Göteborg. Blocks soffa och Montparnasse fåtölj av Christophe Pillet. Soufflé ottoman av Cecilie Manz.

Meetings and social workplaces

Ny teknik och nya vanor ändrar ständigt villkoren för hur våra privata och offentliga rum utformas. Förändringarna märks främst på våra arbetsplatser som genom åren gått från att vara strikt kontrollerade produktionsenheter till öppna och dynamiska miljöer.

Genom att följa forskning och tekniska framsteg har vi utvecklat möbler för aktivitetsbaserade mötesplatser. Det är flexibla mötesplatser som kan anpassas efter varje individs och situations unika förutsättningar.

 

Dela detta