Om oss / Vår filosofi

Vår filosofi

I samarbete med våra kunder vill vi skapa en hållbar livscykel för moderna interiörer. Vi är övertygade om att unik design, hög kvalitet och individuella lösningar ökar våra produkters livslängd.

På planetens villkor

Jordens resurser är inte oändliga och därför ska vi använda det vi brukat med respekt och ge tillbaka där det är möjligt för kommande generationers skull. Vi strävar efter att minimera vårt fotavtryck på miljön genom effektiv användning av material i vår produktion, och cirkulärt återbruk av våra produkter.

Vår filosofi Lifecircle

Vår filosofi, Lifecircle, bygger på viljan att skapa en hållbar livscykel för våra möbler. Det betyder att vi tar fullt ansvar för varje del och detalj i vårt arbete – före, under och efter att produkten lämnat våra händer.

Vår kollektion är utformad för att möta kraven på och behovet av funktionell och vacker design, today, tomorrow and hereafter.

Customised

Skräddarsydda lösningar

Vi utvecklar vårt sortiment efter marknadens önskemål, krav och framtida behov. Unik formgivning, genuin kvalitet och personliga lösningar förlänger våra produkters livscykel. Bra design håller i generationer.

Vi märker våra produkter för att kunna ge våra kunder full tillgång till information om den specifika produkten och för att garantera att den är autentisk.

Authenticity

Lokal och transparent produktion

Vi lägger sista handen på alla våra produkter i fabriken i Tibro, och för att våra kunder ska förstå vad som ligger bakom det slutliga resultatet gör vi all information om tillverkningen tillgänglig genom märkning såsom stämplar, QR koder och certifieringar.

Offecct Autheticity program innehåller; ursprungsstämpel (QR kod), utbildning och seminarier samt miljöcertifikat.

Vi har skapat en andrahandsmarknad för våra produkter som kompletterar Offecct Lifecycle filosofin.

Offecct Reused innehåller; Reused outlet online, Omklädsel, Återvinning av material.

Reused

Cirkulärt återbruk

Våra produkter håller en hög kvalitet vilket garanterar ett långt liv, därför erbjuder vi även tjänster för en aktiv andrahandsmarknad. Vår Lifecircle filosofi gör det enkelt för våra kunder att förnya sin inredning och bidrar till ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

Vi tar fullt ansvar för våra produkter före, under och efter inköpet. Våra produkter är utformade för ett långt liv.

Service & support

Underhålla, se över och vårda

Vi garanterar hållbara inredningslösningar och finns därför till hands för våra kunder även efter leverans. Vi hjälper våra kunder att underhålla, se över och vårda de produkter som köpts, det är bra för oss och planeten.

Vi tar fullt ansvar för våra produkter före, under och efter inköpet.

Dela detta