Om oss / Vår filosofi

Vår filosofi

Engagemang; En livscykel för moderna interiörer. Allt vi gör på Offecct är tillägnat vårt uppdrag att skapa hållbara möten och en hållbar livscykel för möbler, i samarbete med våra kunder. Det är vår övertygelse att original design, äkta kvalitet och individuella lösningar förlänger våra produkters livslängd.

OFFECCT LIFECIRCLE

FORMGIVNING PÅ PLANETENS VILLKOR.

Ingenting kommer ur ingenting. Det innebär att vi ska vara tacksamma över de resurser som vår planet förser oss med, men också att vi måste vara beredda att ge tillbaka. För resurserna är inte oändliga. Därför strävar vi efter att minimera vår miljöpåverkan. Vi ska använda så lite av jordens resurser som möjligt i vår produktion, men också ta hand om de produkter vi tillverkat genom ett cirkulärt återbruk. För oss handlar det om respekt för vår omvärld och kommande generationer.

Vår filosofi Offecct Lifecircle bygger på viljan att skapa en hållbar livscykel för alla våra möbler. Det betyder att vi tar fullt ansvar för varje del och detalj i vårt sätt att arbeta – före, under och efter att vi har sålt produkten.

I samarbete med vårt designteam är vår kollektion utformad med sikte på flexibilitet med långsiktigt perspektiv.

Customized

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR MED LÅNG LIVSLÄNGD.

Vi utvecklar vårt sortiment efter marknadens önskemål, krav och framtida behov. Unik formgivning, genuin kvalitet och personliga lösningar förlänger våra produkters livscykel och gör dem långsiktigt hållbara. Bra form håller i generationer.

Garantier för äkta originalkvalitet. Med vår ursprungsstämpel erbjuder vi våra kunder fullständig tillgång till information om den specifika produkten.

Authenticity

LOKAL OCH TRANSPARENT PRODUKTIONSPROCESS.

Våra möbler skapas av utvalda formgivare från hela världen och våra egna duktiga hantverkare på plats i Tibro. Information, QR koder och certifieringar, kopplat till produkterna är tillgänglig genom hela livscykeln och vi är transparenta med vår produktionsprocess.

Offecct Autheticity program innehåller; ursprungsstämpel (QR kod), utbildning och seminarier samt miljöcertifikat.

Vi har skapat en andrahandsmarknad för våra produkter som kompletterar Offecct Lifecycle filosofin.

Offecct Reused innehåller; Reused outlet online, Omklädsel, Återvinning av material.

ReUsed

FORMGIVNING FÖR CIRKULÄRT ÅTERBRUK.

Vi utvecklar våra produkter för att kunna återanvändas och erbjuder tjänster för en aktiv andrahandsmarknad. Livscykelperspektivet skapar ekonomisk och miljömässig hållbarhet, och gör det enklare för våra kunder att byta ut och förnya sin inredning.

Vi tar fullt ansvar för våra produkter före, under och efter inköpet. Våra produkter är utformade för ett långt liv.

Service & support

UNDERHÅLLA, SE ÖVER OCH VÅRDA.

Vi vill även finnas till hans efter leverans. Vi ser möbler och inredning som ett långsiktigt samarbete och hjälper våra kunder att underhålla, se över och vårda de produkter de köpt av oss. Det är vårt sätt att garantera hållbara inredningslösningar. Bra för våra kunder och bra för vår planet.

Vi tar fullt ansvar för våra produkter före, under och efter inköpet.

Dela detta