Projekt & Anpassningar

Projekt & Anpassningar

Att anpassa vårt erbjudande är en del av vår filosofi Offecct Lifecircle. Vi utvecklar vårt sortiment och våra möbler i enlighet med marknadens önskemål, krav och framtida behov. Unik design, äkta kvalitet och personliga lösningar kombineras för att förlänga våra produkters hela livscykel.

Projekt och kundunika lösningar

Vi älskar nya idéer, personliga visioner och unika lösningar. Inredning som skapas direkt för enmiljö eller verksamhet. Därför har vi ett team som tillsammans med arkitekter, inredare ochbeställare utvecklar, formger och tillverkar skräddarsydda produkter för specifika projekt.

Vi har en egen fabrik där vi utvecklar och producerar. Berätta vad du vill göra och vi löser det. Kontakta vår försäljning.

Anpassningar

Vi anpassar gärna våra befintliga möbler efter behov och önskemål. Eftersom vi har full kontroll över produktionskedjan har vi stor frihet att modifiera vårt sortiment för att lösa ett unikt behov eller funktion hos kunden. Kontakta våra försäljning.

Offecct Selected Patterns

Mönster, sömmar och kulörer

Flexibilitet och innovativ produktionsteknik ökar möjligheten till personliga uttryck. Vårt utbud av mönster, sömmar och kulörer gör det enkelt för våra kunder att göra val som skapar unika möbler och inredningar som ger personlig prägel till varumärket och miljön.

Selected Patterns™ innehåller Offecct Patterns och Offecct Stitches:

  • Offecct Patterns är utvalda, exklusiva mönster. Genom en ny teknik kan vi erbjuda personliga tillval för flera produkter i kollektionen.
  • Offecct Stitches är unika dekorsömmar i 6 olika mönsterutföranden och 12 färger.
  • Flexicolour är ett brett utbud av RAL-färger för lack på till exempel metallstativ och soffben som kompletterar standardfärgerna krom, vit, silver och svart.

Vi kontrollerar varje detalj i vår produktionsprocess för att kunna garantera högsta äkthet och kvalitet i alla våra produkter till våra kunder.
Läs mer om vårt företag och vår fabrik i Tibro, Västergötland.
Tveka inte att kontakta oss, vi vill gärna höra vad du vill göra.
Kontakta vår försäljning.

Dela detta