Projekt / Meetings and social workplaces, / Abbey Road Institute

Plats

London, England

Produkter

Carry On

Lucy

Archipelago

Kontakter & Länkar

Offecct

Abbey Road Institute

Abbey Road är kanske världens mest kända inspelningsstudio, med artister som The Beatles, Oasis, Lady Gaga och Pink Floyd som spelat in sina klassiska album här. I samarbete med Universal Studios inrättade de Abbey Road Institute (ARI), en specialistskola för musikproduktion och utbildningsplatsen för nästa generation av musikproducenter och ljudtekniker.

2022 förvärvade ARI en ny byggnad känd som Angel Studios och förvandlade den ikoniska London-arenan till en toppmodern inspelnings- och undervisningsanläggning.

Huvudsyftet var att skapa en modern anläggning med nödvändig funktionalitet samtidigt som man bevarar en byggnad med ett viktigt och välrenommerat arv, med många igenkännliga och omhuldade element.

”När du har en stor och livlig anläggning som måste se professionell och välutrustad ut men inte kännas opersonlig och kall, är det uppmärksamheten på detaljer och element som möblerna som verkligen hjälper till att driva hem det slutliga resultatet”, säger Hannah Fitzgerald , global marknadschef på Abbey Road Institute.

Flera Offecct-produkter är bland de utvalda möblerna som ska presenteras på detta prestigefyllda institut.

Dela detta