Projekt / Meetings and social workplaces, / Horten advokatbyrå

Horten advokatbyrå

Bland öppna kontorsytor och dämpade färger finns Float och Bond. Möblerna ger en inbjudande känsla till ett möte, ett intressant samtal eller varför inte en kopp kaffe?!

Horten advokatbyrå är med sina 60-års erfarenhet och 250 anställda en av Danmarks ledande advokatbyråer dedikerade till att erbjuda lösningar riktade på juridisk formgivning. Byrån har också ett omfattande utbud av gränsöverskridande tjänster inom alla verksamhetsområden till både danska och internationella företag och myndigheter

Hortens kontor ligger i en modern och inspirerande byggnad designad av den danska arkitektbyrån 3XN. I byggnaden är de enskilda kontoren utformade för lugn och koncentration, medan de gemensamma istället är stora och öppna. Målet med öppenheten är att skapa gemensamhet där det finns utrymme för att både dela sin kunskap och lyssna till andras samt skapa större samarbetsmöjligheter sinsemellan.

För att uppnå dessa attraktiva interiörer som kontoret är försett med, har 3XN använt soffan Float och flera möbler ur Bond-kollektionen. Möblernas färger är dämpade för att skapa lugn, och de finns utställda både på kontoren och i väntrum.

Dela detta