SEB

I SEB:s nya och fräscha kontor i Arenastaden, vid köpcentret Mall of Scandinavia, finns alltifrån fåtöljen Palma till stolen Sheer och soffan Playback. Ett urplock i sköna färger ger en modern och nyfiken känsla.

SEB är redan från starten för 160 år sedan en ledande nordisk finansiell koncern. Under hela sin verksamma tid har koncernen vägletts av en stark övertygelse om att innovativa företag och entreprenöriellt tänkande människor behövs för att skapa en bättre värld. I Sverige och de baltiska länderna erbjuder SEB ett stort spann av finansiella tjänster och rådgivning.

I och med flytten till Stjärntorget i Arenastaden, alldeles vägg i vägg med Skandinaviens största galleria, kom Offeccts möbler med i bilden. Det nya, fräscha kontoret har Wingårdhs inrett med både kundunika och standardmöbler i sköna färger. Atmosfären på kontoret ger en känsla av modernitet och nyfikenhet.

Unika lösningar, personliga visioner och anpassade erbjudanden är en del av vår filosofi Offecct Lifecircle. Vänligen kontakta support för att ta del av vår avdelning för kundunika lösningar.

Dela detta