Swedbank

Kontoret har med en öppen känsla ett mål att skapa en av Sveriges bästa arbetsplatser. Med möbler som Fokus Divider och Smallroom Plus fortsätter de i en modern linje med känslan av ett rum i rummet.

Under våren 2009 började Swedbanks ledningsgrupp att leta efter nya lokaler för sitt huvudkontor. Valet föll på Sundbyberg utanför Stockholm. Kontoret har en modern, öppen och enkel känsla med ett mål att skapa en av Sveriges bästa arbetsplatser. Huset är byggt med den senaste tekniken när det gäller direktpåverkan, och är helt anpassad efter bankens behov.

Offecct har levererat möbler till biblioteket och till kontorslokalerna. Focus Divider, en rumsavdelare med ett skrivbord är en perfekt lösning för att skapa privata arbetsutrymmen i ett stort område. Rumsavdelaren ger de anställda möjlighet att fokusera på sitt arbete samtidigt som de är en del av det stora kontoret. En annan del av det nya kontoret är ett stort mötesområde möblerat med Smallroom Plus. Soffan passar för både enskilda samtal och gruppmöten. Den ger med sina olika dimensioner, rygg- och sidohöjder arkitekten en möjlighet att skapa miljöer som väcker intresse.

Förutom soffor och rumsavdelare, har Swedbank valt att använda fåtöljen Palma Meeting Wood och pallen Carry On i biblioteket. En kundunik soffa, en del av Offecct LifeCircle och individuella lösningar, har även tagits fram i samarbete med arkitekten för projektet.

Dela detta