Tre

I ett samarbete med Studio Stockholm Arkitektur och Lindelöfs har Offecct utvecklat och levererat möbler till Tres nya huvudkontor i Johanneshov. Färgstarka Phoenixstolar och unikt formgivna arbetsbord med ljuddämpande skärmar, är ett par exempel på en personlig och kundanpassad inredning med signatur Studio Stockholm.

I slutet av september 2018 flyttade mobiloperatören Tre till sina nya lokaler där Studio Stockholm har varit ansvarigt arkitektkontor för inredningen. Projektet har levererats tillsammans med Lindelöfs Inredningar.

Med lokaler på totalt 15 000 kvadratmeter, var det en utmaning att få till funktioner som skulle erbjuda den bästa arbetsmiljön för både nuvarande och framtida behov i detta snabbt växande bolag.  Studio Stockholm har under tre år jobbat med projektet och utformat ett genomtänkt kontor som förenar de olika avdelningarna. Lösningar som stimulerar till kreativ utveckling och en hållbar arbetsmiljö för medarbetarna. Studio Stockholm har implementerat ett koncept som präglas av digitala lösningar, robusta materialval samt oväntade detaljer som flerfärgade LED-kablar och en hallonröd trappa.

Studio Stockholm formgav två unika produkter för Tre som Offeccts produkutvecklingsavdelning tillsammans med ansvarige arkitekt Marco Checchi utvecklat till färdiga produkter. De smälter in i miljön och motsvarar landskapets behov av arbetsplatser; ”touch down”-lösningen Leaf och det effektiva lap-top-bordet Loop.

Leaf är en komplett arbetsplats med tillhörande ljudabsorberande skärm som finns i två olika utföranden. Inne i skärmen finns ett höj- och sänkbart bord för att lätt kunna anpassa arbetshöjden, eluttag och utrymme för elsladdar. Loop är ett nätt och smidigt bord i lackerad plåt, utrustat med eluttag. Både Leaf och Loop kan beställas i större volymer från Offeccts Project Collection 2019.

Offecct har även levererat Phoenix stol till ett flertal konferensrum i ett specialutförande och soffborden Wind och Nobis.

Dela detta