Senaste nytt / Waka, en sittmöbel att driva iväg på

Waka, en sittmöbel att driva iväg på

2020-02-06

I sitt andra samarbete med Offecct har David Trubridge nu skapat en inbjudande, öppen sittmöbel. Waka är plats för möten, eller vila där du kan låta dina tankar driva iväg en stund.

Waka utvecklades först i Offecct Lab och tas nu upp i den ordinarie kollektionen. Den här innovativa möbeln, formgiven av David Trubridge, inbjuder till ett fritt sittande, en plats för kreativa möten eller skön vila.

”Inspirationen till Waka går hela vägen tillbaka till 1970-talet när jag studerade till skeppsarkitekt. Möbelns linjer kommer från båtkonstruktion och ger intrycket av något som flyter, något drömlikt som du kan driva bort på”, säger David Trubridge.
Läs mer om David Trubridge.

Wakas kropp är knappt tre meter lång, bred i mitten och avsmalnande i båda ändar, vilket ger den en tydlig karaktär och plats för flera personer. Skalet är stoppat med ett quiltat mönster. Waka kan placeras i ett öppet kontorslandskap eller vara en vacker, fantasifull solitär i en lobby eller reception.

”Det här är en kombination av industriell konstruktion och hantverk som speglar Offeccts designfilosofi – en produkt som både är iögonfallande och funktionell”, säger Offeccts Brand Manager Maria Olofsson Karemyr.
Läs mer om Waka.

Ladda ner pressrelease.

 

Dela detta