Senaste nytt / Workplace with a distance

Workplace with a distance

2020-11-10

Efterfrågan på flexibla, informella arbetsplatser som kan utformas efter behov och rummets utseende har bara fortsatt att öka.

Vi erbjuder ett brett utbud av möbler formgivna för att skapa en säker arbetsplats och med våra rumsavdelare kan du skapa olika rum i rummet.

 

Smallroom by Ineke Hans

Smallroom erbjuds med olika höjder på rygg och sidoväggar. Soffans rygg kan liknas vid en hög mur som fungerar som ett slags skydd när man sitter i den och skapar intrycket av att man befinner sig i ett mindre rum.
Se projekt med Smallroom.

 

Oyster by Michael Sodeau

Oyster är en elegant fåtölj, inspirerad av svenskarnas kärlek till skaldjur. Namnet Oyster sammanfattar också tanken om en plats att dra sig undan till, en plats som bara är ens egen, även om den är i en större miljö.
Se projekt med Oyster.

 

Float High Large by Claesson Koivisto Rune

Med hög rygg och sidor skapas en avskild sfär där man kan sitta ostört både enskilt och i grupp. Fåtöljen känns som ett litet separat rum i en öppen miljö.
Läs mer om Float High Large.

Våra rumsavdelare är producerat utifrån möjligheten att kundanpassa lösningar utifrån den miljö produkterna skall verka i.

 

Notes by Luca Nichetto

Notes absorberar inte bara ljud utan hjälper även till att dela av ytor på ett spännande sätt. Istället för att skapa rum genom att bygga och riva väggar, kan användaren med sin egen kreativitet lätt arrangera och hänga om Notes så att det möter ens behov.
Se alla våra rumsavdelare.

 

Wind by Jin Kuramoto

När man sitter ner på en stol eller i en soffa, känns rumsavdelaren som en vägg. De gör det också möjligt att tala i vanlig samtalston även i akustiskt kaotiska miljöer.
Se alla våra rumsavdelare.

Dela detta