Akustik

Bra ljudkvalitet förbättrar vår kreativitet.

Ljudförorening förstör atmosfären i ett rum, sänker koncentrationen, ökar stressen och påverkar hur vi mår negativt. Det är problem som växer med utvecklingen mot större rum och öppna planlösningar.

Det är bevisat att en bra luft- och ljudkvalitet förbättrar vår kreativitet och välbefinnande. Genom att kombinera våra ljudabsorberande produkter får du det bästa resultatet för en hälsosam miljö.

Reducera

Att lokalisera och reducera ljudkällan är det mest effektiva sättet till en bättre ljudbalans i ett rum.

I ett rum med många stolar kan den totala effekten vid förändring av små detaljer ha en betydande skillnad på ljudnivåerna. Att till exempel byta stolsben till medar och lägga till klädsel kommer ljudnivån i ett rum att minska.

Reducera och blockera

Att välja en soffa med en högre rygg sänker ljudnivåerna i ett rum och skapar också små rum i rummet.

Det är bra för kreativitet, integritet och små gruppmöten.

Reducera, blockera och absorbera

Våra ljudabsorberande akustikpaneler kombinerar funktionalitet med estetik och är specifikt utformade för att förbättra de akustiska egenskaperna i alla interiörer som används för kommunikation och social interaktion.

Våra Soundwave®-paneler hjälper till att minska störande reflektioner av miljöbuller från ex. röster, telefoner och oväsen.

Reducera, blockera, absorbera och diffusera

Inspirerad av naturen som vår ursprungliga miljö sökte vi efter en produkt som kunde efterlikna bladens egenskaper i en skog.

Liksom löv absorberar och diffuserar Membrane ljudet samtidigt som den släpper igenom ljus och skapar ett unikt uttryck. Rumsavdelaren består utav mindre akustikpaneler som tillsammans skapar ett modulsystem med två inspirerande färdiga mönster.

Ljudabsorberande paneler och rumsavdelare.

År 2002, när vi började tillverka akustikpanelerna Soundwave®, var vi pionjärer i branschen. I dag, när insikten om ljudets betydelse ökat, är vi en världsledande leverantör av lösningar som absorberar, reducerar och blockerar störande ljud. Soundwave® är en kollektion med ljudabsorberande väggpaneler formgivna av världsledande formgivare, alla med sin egen berättelse och sitt egna uttryck. Panelerna ger, förutom sina akustiska egenskaper, karaktär till interiören och blir ett konstverk placerat på väggen.

Som ett konstverk på väggen

Vi erbjuder ett brett sortiment av ljudabsorberande paneler, alla med sin egen berättelse och sitt egna uttryck.

Soundwave® är en välkänd kollektion med moderna ljudabsorberande väggpaneler som förutom sina akustiska egenskaper också ger karaktär till interiören. Våra standardfärger är offwhite, grå och antracit, men många av panelerna kan även kläs i Gabriel Europost 2.

Read More

Ett rum i rummet

Vi erbjuder ett unikt sortiment av rumsavdelare, formgivna utifrån kundens behov av att skapa unika ytor i sina lokaler och rum i rummet.

Vår kollektion av rumsavdelare är framtagen utifrån möjligheten att kundanpassa lösningar utifrån den miljö produkterna skall verka i. Rumsavdelarna förbättrar miljöns akustiska egenskaper och bidrar samtidigt till intressanta rumsligheter i rummet.

Read More

Downloads

Offecct Soundwave® collection Offecct Soundwave® Gabriel Europost 2 Offecct Akustikprodukter broschyr