Bespoked

Att anpassa vårt erbjudande är en del av vår filosofi Lifecircle.

Vi utvecklar vårt sortiment och våra möbler i enlighet med marknadens önskemål, krav och framtida behov. Unik design, äkta kvalitet och personliga lösningar kombineras för att förlänga våra produkters hela livscykel.

Projekt och kundunika lösningar

Vi älskar nya idéer, personliga visioner och unika lösningar. Vi anpassar gärna våra befintliga möbler efter behov och önskemål som skapas direkt för en miljö eller verksamhet. Vi kallar denna avdelning för Offecct Bespoked – specialiserad på att producera skräddarsydd design för mjuka sittplatser.

Eftersom vi har full kontroll över produktionskedjan har vi stor frihet att modifiera vårt sortiment för att lösa ett unikt behov eller funktion hos kunden.

Mönster, sömmar och kulörer

Flexibilitet och innovativ produktionsteknik ökar möjligheten till personliga uttryck. Vårt utbud av mönster, sömmar och kulörer gör det enkelt för våra kunder att göra val som skapar unika möbler och inredningar som ger personlig prägel till varumärket och miljön.

  • Offecct Selected Patterns är exklusiva mönster som förstärker produktens karaktär och ger den ett unikt uttryck. Det finns sex olika mönsterutföranden och tolv valbara sömfärger.
  • Offecct Selected Stitches är unika dekorsömmar i sex olika mönsterutföranden och tolv valbara sömfärger.
  • Offecct Flexicolour är ett brett utbud vad gäller RAL-kulörer på många av våra metallstativ och soffben.

Downloads

Offecct Selected Stitches Offecct Selected Patterns