Handcrafted by Offecct

Global design. Skickligt hantverk. Kvalitet i världsklass.

Våra produkter förvandlas från koncept från vårt produktutvecklingsteam till verklighet i vår fabrik. Vår designfilosofi är global och vi uppnår kvalitet i världsklass genom att säkerställa att våra processer, från utveckling till produktion, sker i samarbete med våra produktutvecklare och hantverkare.

Vi arbetar med utvalda designers och arkitekter från hela världen, använder lokala leverantörer där det är möjligt och investerar kontinuerligt i våra egna produktionsanläggningar och våra medarbetares expertis.

Våra produkter från idé till verklighet

Ett område där vi ska bli ännu bättre är att berätta om hur våra produkter går från idé till verklighet. Om kombinationen av global design och skickligt hantverkskunnande. Och om samarbetet mellan världsledande formgivare och våra medarbetare, människorna som konkret tillverkar produkterna i vår fabrik. Utan dem, ingen magi.

Skickliga hantverkare

I fabriken finns många olika yrkeskategorier och passionerade yrkesmänniskor som alla sätter en stolthet i att alltid leverera bästa kvalitet. Med hantverkarens kritiska ögon och skickliga händer tillverkar de produkter som överträffar våra kunders förväntningar.

Videos

Hur jobbar en tapetserare?

Följ Lorina i arbetet som tapetserare på Offecct.