Bespoked design

Bespoked design

Att anpassa vårt erbjudande är en del av vår filosofi Offecct Lifecircle. Vi utvecklar vårt sortiment och våra möbler i enlighet med marknadens önskemål, krav och framtida behov. Unik design, äkta kvalitet och personliga lösningar kombineras för att förlänga våra produkters hela livscykel.

Projekt och kundunika lösningar

Vi älskar nya idéer, personliga visioner och unika lösningar. Inredning som skapas direkt för en miljö eller verksamhet. Vi kallar denna avdelning för Offecct Bespoked – specialiserad på att producera skräddarsydd design för mjuka sittplatser.

Vi har en egen fabrik där vi utvecklar och producerar. Berätta vad du vill göra och vi löser det. Kontakta vår försäljning.

Anpassningar

Vi anpassar gärna våra befintliga möbler efter behov och önskemål. Eftersom vi har full kontroll över produktionskedjan har vi stor frihet att modifiera vårt sortiment för att lösa ett unikt behov eller funktion hos kunden. Kontakta våra försäljning.

Offecct Projektkollektion

Vissa produkter i vår kollektion av originaldesign erbjuder vi bara i större projekt och i vissa volymer. Alla produkter i Offeccts projektkollektion är Offeccts ursprungliga design, och tas fram enligt vår filosofi Lifecircle.


Leaf by Studio StockholmTres huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Mönster, sömmar och kulörer

Flexibilitet och innovativ produktionsteknik ökar möjligheten till personliga uttryck. Vårt utbud av mönster, sömmar och kulörer gör det enkelt för våra kunder att göra val som skapar unika möbler och inredningar som ger personlig prägel till varumärket och miljön.

  • Offecct Selected Patterns är exklusiva mönster som förstärker produktens karaktär och ger den ett unikt uttryck. Det finns sju olika mönterutföranden och tolv valbara sömfärger.
  • Offecct Selected Stitches är unika dekorsömmar i sex olika mönsterutföranden och tolv valbara sömfärger.
  • Offecct Flexicolour är ett brett utbud vad gäller RAL-kulörer på många av våra metallstativ och soffben.

Vi kontrollerar varje detalj i vår produktionsprocess för att kunna garantera högsta äkthet och kvalitet i alla våra produkter till våra kunder. Läs mer om vårt företag och vår fabrik i Tibro.

Tveka inte att kontakta oss, vi vill gärna höra vad du vill göra. Kontakta vår försäljning.


Palma by Khodi FeizTrafikverket i Göteborg, Sverige.


Bop by Knudsen Berg HindenesTelekomföretag i Stockholm, Sverige.

Dela detta