Senaste nytt / Koncept, form och material med Mattias Stenberg

Koncept, form och material med Mattias Stenberg

2018-05-07

I samarbete med Offecct, har den Stockholmsbaserade arkitekten och designern Mattias Stenberg skapat olika ”kreativa hubbar” de senaste åren. On Point, Move On och Carry On bildar tillsammans en serie som bygger på idén om det informella mötet på en arbetsplats eller i en offentlig miljö som till exempel en flygplats. Pallarna med sina tydliga handtag inbjuder till mobilitet och möten på platser som stunden ger, och bordet är anpassat för att kunna ge full kontakt mellan alla runt bordet samtidigt som det också ger möjlighet till flera individuella och mer privata diskussioner kring bordet.

För 2018 har nu On Point lanserats i två nya höjder, 900 mm och 1100 mm. De nya höjderna på bordet gör det möjligt att välja mellan att använda det som ett småbord eller sitta på en hög pall. För att kunna korrespondera med de båda nya höjderna, har även pallen Move On lanserats. Läs mer om On Point och Move On.

Mattias Stenberg arbetar utifrån tre värdebegrepp; tydlighet i koncept, form och material. Stenbergs arbete med arkitektur påverkar hur han arbetar med möbler och ljussättning. Läs mer om Mattias.

Dela detta