Gothia Science Park

Gothia Science Park är en inspirerande miljö för företag & entreprenörer som har fokus på tillväxt & förnyelse.

Gothia Science Park är en teknik- och forskningspark med IT-profil i Skövde, Sverige. GSP är en miljö skapad för tillväxt och förnyelse för såväl bolag och organisationer som rör vår miljö, som det kringliggande näringslivet. Parkens fokusområden och innovationsmiljö är i samverkan med Högskolan i Skövde. Tillsammans har de ett gemensamt hus, Portalen, en unik byggnad där forskning, finansiärer och företagare delar resurser och mötesmiljöer. Gothia Science Park drivs av Gothia Innovation AB.

Restaurang Orangeriet ligger på markplan i Portalen. Orangeriets ambition är hälsosam och nyttig mat, men fokus på bra råvaror och en bred, modern variation elegant presenterat. Hit har det levererats stolar och barstolar för restaurangmiljö.

Mötesmiljöerna i Gothia Science Park är unika med fokus på effektivitet och är utrustade med den teknik som behövs för att få ut det maximala. Offecct har levererat en varierad bredd på möbler till dessa miljöer, för att uppfylla de olika kraven. Alltifrån möbler som ger en avskildhet med ett rum i rummet, till stolar som passar för konferensmiljö.

 

Dela detta