Projekt / Life Style, / Musselbaren, Smögen

Plats

Smögen, Sweden

Matplatser

Ca. 100

Produkter

Kali, stol och bord
Bop Wood, stol
Bop, barstol
Nobis, bord
Cornflake, barstol

Arkitekt/Partner

Musselbaren

Kontakt & Länkar

Offecct
Musselbaren

Musselbaren, Smögen

Musselbaren är en genuin råvarurestaurang med fokus på Blåmusslan. Restaurangen finns även etablerad i Ljungskile.

Under Påskhelgen 2017 var det premiär för ny livsstils- och råvarurestaurang på Smögen i norra Bohuslän. Restaurangen ligger direkt i inloppet till Smögens hamn utmed kajen. Musselbaren är en genuin råvarurestaurang med fokus på Blåmusslan. Restaurangen och finns även etablerad i Ljungskile.

Projektet genomfördes inom en kort period om totalt fyra månader. I slutet på januari 2017 fick Offecct förfrågan genom sin samarbetspartner EFG och leveransen av inredningen färdigställdes till påskhelgen 2017. Slutkunden ansvarade själv för inredningskonceptet och urvalet gjordes tillsammans med Offecct´s supportteam vid huvudkontoret i Tibro.

Offecct leverans omfattar bord och stolar till restaurang- och barmiljön och väggfasta kundanpassade soffor. Kundunika produkter såsom Bop Wood stolar, Kali bord och stolar i mörkbetsad ask med sittdyna i fårskinn, Cornflake barstolar, Bop barstolar och bord med Nobis stativ i råstål levererades. Restaurangen har även en avskild avdelning för privata sällskap. Dominerande material i inredningen är skinn, mörkbetsad ask och råstål. Projektets levererades och monterades av Offecct Service & Support som utgår från produktionen i Tibro.

Om du har några frågor kring projektet, vänligen kontakta Hanna Adler, inköp.

Dela detta