Senaste nytt / Vitt på svart: expansion i Tibro

Vitt på svart: expansion i Tibro

2018-08-15

Ökad kapacitet för Offeccts designkollektioner och för exklusiva kundanpassade lösningar.

Vi växer så det knakar för att möta marknadens ökade efterfrågan på högkvalitativ originaldesign. Framförallt vill vi ligga i framkant och hjälpa våra kunder och partners. Vid huvudkontoret i Tibro har  produktionsytan ökat till 20 000 m2  genom en sammanslagning av två fabriker. Förändringen syns tydligt på utsidan som fått en nymålad, svart, elegant monokrom fasad som löper runt hela anläggningen. Det är ingen tvekan om att vi befinner oss på Offeccts huvudkontor och produktion (i Tibro sedan 1990) –  respektfullt och i ögonfallande snyggt.

Ett helt nytt produktionsflöde har gett en modern och effektiv lim-, tillskärnings-, sömnads- och klädselavdelning som skall kunna erbjuda  möbleringar till kreativa mötesplatser runt om i världen. Leveranskapaciteten ökar för såväl Offeccts kollektion av original design som för exklusiva kundanpassade lösningar.  I samband med byggnationen har Offecct även sett över sina processer ur hållbarhetssynpunkt och moderniserat sin återvinnings- och miljöstation. En transportsluss mellan de två fabrikerna  medför att vi kan kvalitetssäkra vår process från inlastning till det att våra originaldesign lämnar byggnaden. På den nya innergården har även beretts plats för tillväxten i form av parkeringsplatser för nuvarande och nya medarbetare.

”Jag är glad att över att allting har gått så bra och snabbt med tillbyggnationen och utvecklingen här i Tibro. Nu kan vi hjälpa arkitekter och kunder som vill köpa vår originaldesign ännu bättre och effektivare”, säger Kurt Tingdal, CEO på Offecct.

Dela detta