Senaste nytt / Välkomna till Offecct på Stockholm Furniture Fair 2023

Välkomna till Offecct på Stockholm Furniture Fair 2023

2022-11-16

Välkomna att ta del av Offeccts internationella design på Stockholm Furniture Fair 2023 på Stockholmsmässan, 7-11 februari 2023 (Hall C, monter C13:29).

Offeccts monter på Stockholm Furniture Fair 2023 har skapats av Gwenaëlle Girard och Baptiste Pilato från En Bande Organisée. Deras studio är specialiserad på inredningsarkitektur, möbler och konstnärlig riktning. Det är en multidisciplinär studio för genomtänkt design och utrymmen som alla har en gemensam smak av färger. 


Gwenaëlle Girard, Inredningsdesigner, En Bande Organisée

Montern är ett väldigt lekfullt rum, hon beskriver det så här:
”Färg är ett utmärkt verktyg för att skapa och strukturera utrymmen. Som inredningsarkitekter uppskattar vi möbler och dess proportioner i ett utrymme i resonans med andra föremål och volymer som omger den. Vi föreställer oss möblernas volymer samtidigt som vi designar utrymmets volymer. Färg gör att vi kan se utrymmet och möblerna som en ”helhet”. 

Vi föreställde oss denna monter som en mikroarkitektur som visar Offeccts universum. Ett utrymme som leker med djärva färger matchar och, där färgen av utrymmet har tänkts på samtidigt som färgen på möblerna och fördjupar besökaren i det universum. Från utsidan har montern en stor öppning som inbjuder besökaren att komma in och upptäcka de olika samlingarna. 

”Färg har en stark inverkan på möblernas utseende och det låter dig fokusera på formerna, kurvorna och produkternas utsökta design och hantverk. Gå in och upptäck Offecct och hur dess samlingar påverkar nya arbetsytor”, avslutar Gwenaëlle Girard.

I år kommer vi att sätta fokus på soffor och mjuka möbler som vi tror är ett nytt behov i kontor, co-working spaces och andra utrymmen där vi brukar arbeta.

     

Mässans öppettider: tisdag – fredag 09.00 – 18.00 och lördag 10.00 – 17.00.

Våra evenemang under Stockholm Furniture Fair kommer att innehålla produktpresentationer och pressaktiviteter.

Besök oss på Stockholm Furniture Fair 2023 och följ oss på sociala medier för de senaste uppdateringarna.

Registrera dig här för mer information om våra produkter.

Dela detta