Senaste nytt / Viktig information från Offecct gällande den nuvarande situationen kring COVID-19

Viktig information från Offecct gällande den nuvarande situationen kring COVID-19

2020-03-17

Bästa kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Viktig information från Offecct gällande den nuvarande situationen kring COVID-19.

Med bakgrund av den exceptionella situationen vi befinner oss i följer vi de offentliga myndigheternas råd om försiktighet. Det innebär begränsningar vid möten och större folksamlingar för att säkerställa hälsan för kunder, våra kollegor och resten av befolkningen i landet.

Vi har begränsat fysiska möten i våra showroom och möten med kunder. Dessa möten kommer att senareläggas men vi ser gärna er i digitala möten via telefon eller videokonferens.

De som arbetar i kundgränssnittet har fått instruktioner om hur man hanterar kundarbetet och upprätthåller en normal servicenivå.

  • Vårt huvudkontor har fortsatt öppet måndag till fredag 08.00-17.00.
  • Alla våra olika enheter på Offecct arbetar som vanligt men de tjänstemän som kan jobbar hemifrån och finns tillgängliga på telefon och mail.
  • Vår supportavdelning finns på plats för att underlätta i ditt projekt före, under och efter ditt köp eller vid övriga frågor.
  • Vår produktion i Tibro arbetar med full styrka och vi gör som vanligt allt för att säkerställa att er leverans sker enligt avtal.
  • Vår produktion har säkrat lagernivåer på volymartiklar så att din leverans kan ske enligt överenskommet.

Vi hoppas att allt är tillbaka i sina vanliga rutiner så snart som möjligt men att vi fram till dess försöker att lösa situationen tillsammans på bästa sätt.

Ta väl hand om varandra, och vi fortsätter att följa Riksdagens och Folkhälsoinstitutets rekommendationer för allas bästa.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar via telefon +46 504 415 00 eller mail support@offecct.se.

Dela detta