Senaste nytt / News 2018. Release no. 4 – Consist & Murano

News 2018. Release no. 4 – Consist & Murano

2018-01-30

“Furniture with a mission”
Offeccts mission är att alltid bidra med innovativa funktioner och långsiktigt hållbar formgivning. Formgivning som kan bidra till stimulans, utvecklande möten och bra prestationer för oss som får möjlighet att njuta av möbeln. Vi kallar vår filosofi för Offecct Lifecircle och den genomsyrar allt vi gör. Vår nya fåtölj Consist är inget undantag.

”Consist representerar två trender som blivit allt tydligare de senaste åren. Vi sitter allt längre vid matbordet, och vi uppskattar offentliga miljöer som förmedlar hemkänsla”, säger Thomas Sandell. Consist är en av flera produkter som Offecct presenterar som nyhet under Stockholm Furniture & Light Fair 2018.

Thomas Sandell är en av Skandinaviens mest respekterade arkitekter och formgivare, han har samarbetat med Offecct under många år. Thomas har bidragit med fåtöljen King (2008) och akustikpanelen Soundwave® Ceramic (2017) till Offeccts kollektion av originaldesign.
Läs mer om Thomas Sandell.

Benvenuto Murano!

I sin nya fåtölj för Offecct, presenterar den italienske designern Luca Nichetto, som vuxit upp på ön Murano i Venedig, en formgivning som associerar till glasblåsarkonsten och den omfamnande kulturen på Murano.
”Murano är en hyllning till min bardom”, säger Luca Nichetto. Luca och Offecct har även en stor gemensam passion: ”recycling and upcycling”. Tidigare formgivning som Green Pads, Notes och Phoenix är lyckade resultat av ett långt, hållbart och positivt samarbete.
Läs mer om Luca Nichetto.

Vi kan berätta mer. Välkommen till monter B03:11 på Stockholm Furniture & Light Fair.

 

Dela detta