Senaste nytt / Offecct Selected Patterns

Offecct Selected Patterns

2018-03-20

Flexibel och innovativ produktionsteknik ökar möjligheten till personliga uttryck.
Offecct Selected Patterns består av möjligheten att specialanpassa delar av vår kollektion. Flexibilitet och innovativ produktionsteknik ökar möjligheten till personliga uttryck. Vårt utbud av mönster, sömmar och kulörer gör det enkelt för dig som kund att göra val och skapa unika möbler och inredningar.

DOT, en nyhet 2018.
Offecct Patterns är exklusiva mönster som kan fås på utvalda möbler i vår designkollektion. En nykomling i kollektionen 2018 är DOT, som visades på vår fåtölj Palma under Stockholm Furniture & Light Fair.


Palma Meeting Wood formgiven av Khodi Feiz. Palma är en gracil och lekfull möbel som finns som både stol och fåtölj. Stolen passar i både mötesrum och i hemmiljö.

Oyster, fyra meter handsömn


Mönstret på varje möbel handritas omsorgsfullt för att få ut bästa resultat. Här är ZETA på Oyster.


För att sy en Oyster räknas det vara ungefär fyra meter handsömn.


Oyster med mönstret ZETA. Fåtöljen är formgiven av Michael Sodeau. Fåtöljen är redo att åka till Singapore. Läs mer om Offecct Patterns.

Mer än mönster, även sömmar!


Vi älskar nya idéer, personliga visioner och unika lösningar. Därför erbjuder vi även valmöjligheter vad gäller produktens sömmar. Offecct Stitches är unika dekorsömmar i sex olika mönsterutföranden och tolv färger. Läs mer om Offecct Stitches.

 

 

Dela detta