Offecct winner of the Industrial prize Skaraborg 2017
Senaste nytt / Vinnare av Industripriset Skaraborg

Vinnare av Industripriset Skaraborg

2017-10-19

Offecct tilldelades under torsdagskvällen Industripriset Skaraborg 2017. Juryns motivering löd ”Vinnaren av Industripriset 2017 har genom ständig kompetensutveckling och systematiska investeringar i sin personal visat att det med modigt och nytänkande entreprenörsskap är möjligt att nå framgång i en mogen bransch på en global marknad”.

 

”Vi är jätteglada för utmärkelsen. Framförallt att ett tillverkande designföretag uppmärksammas i industrisammanhang. Vår utveckling bevisar att man som möbelproducent kan konkurrera med svensktillverkade produkter såväl på en svensk som internationell marknad. Det här stärker oss ytterligare i vår fortsatta satsning på internationell tillväxt ”, säger Kurt Tingdal, CEO, Offecct AB.

Offecct har sedan starten 1990 haft ett medvetet hållbart och långsiktigt arbetssätt, något som nu 2017, ännu mer genomsyrar hela verksamheten
Industripriset Skaraborg tilldelas ett producerande företag i regionen som tagit sig uppåt och framåt genom att engagerat och systematisk genomfört åtgärder som utvecklat bolaget och stärkt dess konkurrenskraft. Priset delas årligen ut av IDC West Sweden AB.

Offecct formger, utvecklar och producerar designmöbler och har sitt huvudkontor, utveckling och produktion i Tibro, Västra Götaland. Koncernen har idag har ca 20 000 m2 produktionsyta och drygt 80 anställda vilket även inkluderar dotterbolaget Facctory AB (specialiserade på kundunika lösningar).

”Hållbarhet inom industriell produktion är idag en självklarhet (läs mer om vår arbete). För oss är det en central del i allt vi gör – från första designbriefen till våra formgivare till den slutliga leveransen. Tack vare att vi har tillverkningen hos oss i Tibro kan vi kontrollera hela processen och utmana oss själva genom ständiga förbättringar till förmån för miljön och socialt ansvarstagande”, säger Maria Ragnarsson, Operations and Management, Offecct.

Vill du veta mer?
Kontakta Maria Ragnarsson, Operations and Management, 070 585 27 82, maria.ragnarsson@offecct.se

Dela detta